VGCt Najaarscongres 2018
Programma > Side events

Naast het wetenschappelijke programma kun je tijdens het najaarscongres ook deelnemen aan verschillende netwerk- en ontspanningsevents. 

INFORMATIEMARKT

In de Gender-, Kempen- en Diezezaal vind je tijdens de pauzes, lunch en borrels een uitgebreide informatiemarkt met vele verschillende standhouders. Maak kennis met de nieuwste boeken, software, opleidingsmogelijkheden en meer. De VGCt-stand bezoek je in de Genderzaal. Lees meer in het magazine op pagina 48 en verder.

Mededelingenbord
Heb je een vacature? Zoek je een supervisor? Of verhuur je een praktijkruimte? Laat je mededelingen achter op het bord bij de VGCt-stand.

Boekenkast: recycle je boeken
Bij de VGCt-stand staat een boekenkast. Je kunt hier boeken plaatsen die je niet meer nodig hebt en boeken uitzoeken die anderen daar hebben achtergelaten. Neem dus je (studie)boeken mee naar het congres.

Informatiemateriaal
Om patiënten te informeren of leden te werven heeft de VGCt een groot aantal factsheets, flyers en video's. Je vindt ze in de stand. Bestellen en downloaden kan 24/7 op vgct.nl.

Opleidingsvragen
Vragen over je PE-Portfolio of PE-dossier, de praktijktoetsen, je lidmaatschap of opleidingstraject? Bij de VGCt-stand vind je de hele dag medewerkers van het opleidingssecretariaat die je graag te woord staan. Bijvoorbeeld over het schrijven en begeleiden van het N=1-verslag, onduidelijkheden over (her)registratie, (het geven van) supervisie of de accreditatie van cursussen.

NETWERKEN

Lunch voor cgt'ers in opleiding
Donderdag 13.00 tot 14.00 uur - Genderfoyer
Ontmoet andere leden in opleiding en maak kennis met de registratiecommissie tijdens deze netwerklunch. Je kunt hier ook je vragen  stellen over bijvoorbeeld je opleidingstraject en je N=1-verslag. Je krijgt een kleine attentie.

Voor het eerst op het congres?
Het najaarscongres kent een omvangrijk wetenschappelijk programma met veel mogelijkheden om op een informele manier vakgenoten te ontmoeten in een heel groot gebouw. Ben je voor het eerst op het congres? Dan word je ’s morgens bij je registratie welkom geheten door mensen van het bestuur en het bureau.  Zij wijzen je de weg en informeren je over de highlights van het programma. 

Borrelen
Ontmoet je collega’s en vakgenoten tijdens de borrel op donderdag om 18.00 uur en op vrijdag om 17.30 uur op en rond het VGCt-plein! 

HEALTHPLEIN

Op donderdag en vrijdag tijdens de pauzes en de lunch vind je op het healthplein in de Diezezaal allerlei verrassende activiteiten voor lichaam en geest. Lees meer op pagina 44 van het magazine. 

Tafelvoetbal en tafeltennis
Move that body! In de Diezezaal staat gedurende het hele congres een tafeltennistafel en een voetbaltafel. Daag je collega’s uit voor een spelletje!

‘Where art meets Science’ – Dyon Scheijen
Dyon Scheijen is professioneel beeldend kunstenaar en audioloog, gespecialiseerd in tinnitus. Tijdens het congres presenteert hij een van zijn eerste akoestische kunstwerken aan een groter publiek.

Body-positive-session door Jessica Alleva
Tijdens de body-positive-sessions leer je door middel van korte oefeningen focussen op de positieve aspecten van je lichaam.

Psychosesimulatie met The Wearable (alleen op donderdag)
The Wearable is een draagbare headset met software die jouw werkelijkheid realtime verstoort. Je krijgt opdrachten van stemmen, je gaat raar bewegen, je ziet misschien lichtstralen uit je handen komen. 

Embedded fitness
Combineer beweging, gaming en entertainment op een manier waarbij gezondheid en plezier centraal staan.

Lichaamsbewustzijn door Ulrike Scholtes
Ulrike Scholtes onderzoekt en geeft les in lichaamsbewustzijn en sensitiviteit. Voor meer informatie ga naar www.ulrikescholtes.nl . Per pauze geeft zij een andere sessie.

Massagestraat
Donderdag van 13.00 - 19.30 uur en vrijdag van 12.30 - 15.30 uur. Laat je lekker onder handen nemen door één van de professionele stoelmasseurs in de ‘massagestraat’. 

VGCt najaarscongres
7, 8 en 9 november 2018

congres@vgct.nl

NH Koningshof
Locht 117, Veldhoven

 

De VGCt is CRKBO-geregistreerd. Op alle verenigingsactiviteiten zijn de algemene voorwaarden evenementen van toepassing.